Actualitate

Amenajarea centrului Orăștiei

todayiulie 9, 2022 32 1

Background
share close

Primarul Orăștiei, Ovidiu Laurențiu Bălan a declarat:

“Se continuă lucrările la proiectul „Amenajarea zonei centrale protejate – Piața Victoriei și realizarea unui parcaj adiacent în Municipiul Orăștie, județul Hunedoara”.

În prezent se execută lucrări la structura de rezistență a fântânilor arteziene, se realizează rețelele de alimentare cu apă pentru fântâni și sistemele de irigații, se amenajează și trasează aleile pietonale, se instalează rețelele electrice pentru iluminatul public. Toate aceste lucrări se execută sub atenta supraveghere arheologică.

Valoarea totală a proiectului este de 26.581.744,57 lei cu TVA inclus, din care au fost executate până în prezent peste 40 % din lucrările propuse. Vă informăm că, începând cu data de 11.07.2022 se restricționează accesul auto pe tronsonul din Piața Victoriei (de la magazinul Melody până la Biblioteca Municipală).”

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Informare cu privire la riscurile consumului de alcool şi droguri

În data de 07 iulie a.c., poliţiştii Biroului  Siguranță Şcolară  și cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Hunedoara au răspuns invitaţiei Primăriei Municipiului Orăştie (Direcţia Publică de Asistenţă Socială şi Poliţia Locală Orăştie) şi au luat parte, împreună cu specialiştii  Centrului de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Hunedoara, la o activitate preventivă vizând riscurile consumului de alcool şi droguri, în rândul tinerilor. Acţiunea a […]

todayiulie 9, 2022 38

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%