Actualitate

ANAF a amendat firmele din Dragonul Roșu

todaymai 8, 2023 66

Background
share close

Antifrauda  a dat amenzi de 1,55 milioane de lei în Dragonul Roșu.

Peste 200 de inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală au verificat 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roșu.

Au fost aplicate 312 sancțiuni contravenționale în cuantum de 1,55 milioane de lei, în principal pentru neevidențierea în contabilitate a operaţiunilor economico-financiare efectuate și nerespectarea prevederilor legale referitoare la întocmirea şi utilizarea documentelor justificative.

Președintele ANAF, Heiuș Lucian, avertizează clienții centrelor angro să se asigure că primesc toate actele prevăzute de lege (facturi, chitanțe, documente de însoțire etc) pentru toate mărfurile cumpărate, deoarece monitorizarea și controlul antifraudă vizează inclusiv traseul ulterior al bunurilor provenite din aceste centre comerciale, fiind verificate toate etapele ciclului de comercializare, până la vânzarea către consumatorul final.

 

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deva. Bărbat aflat în urmărire internațională, depistat de polițiști în trafic

Un hunedorean de 34 de ani a fost depistat în timpul acestei nopți pe raza municipiului Deva, în urma unui control în trafic. Acesta figurează ca urmărit internațional, după o condamnare pentru furt de către autoritățile din Bulgaria. Bărbatul, care se afla în urmărire internaţională, a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de […]

todaymai 8, 2023 75

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%