Actualitate

ANAF a încasat cu peste 1 miliard de euro mai mult

todaymai 30, 2023 31

Background
share close

Lucian Heiuș îi atrage atenția Ministrului  Finanțelor că  prezintă cifre eronate referitor la programul  de încasări al impozitelor și taxelor:

“Îi atrag respectuos atenția domnului ministru Adrian Câciu, că în declarația dumnealui s-a strecurat o eroare.
Programul de încasări are valoarea netă de 156,9 miliarde lei, iar suma de care spune  dânsul ( Ministrul)  este  brută, egală cu  159,3 miliarde lei (din acesta se scad rambursările de TVA, pilonul 2 de pensii, fondul de tranziție energetică, contribuții de sănătate, etc, în total 16,7 miliarde lei) și mai rămân net declarate 142,6 miliarde lei.

Dacă  în programul de încasări era o valoare netă de  142,6 miliarde lei, ANAF a încasat 148 miliarde lei cu 5.5 miliarde de lei în plus, sumă obținută cu un efort enorm din combaterea evaziunii și din executări silite. Mulțumesc colegilor mei din ANAF pentru modul în care și-au făcut treaba!”

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lucian Heiuș a demisionat din funcția de președinte ANAF

Lucian Heiuș și-a dat, azi,  demisia din funcția de președinte ANAF. Cu puțin timp în urmă a făcut anunțul public pe pagina dânsului de Facebook.  "Mi-am înaintat astăzi demisia din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. A fost o onoare pentru mine să conduc această instituție și le mulțumesc colegilor mei pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă în acest an. Totodată, sunt mulțumit de […]

todaymai 29, 2023 86

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%