Actualitate

Analize gratuite la Zam

todayiulie 19, 2022 56

Background
share close

Evaluare medicală gratuită în comuna Zam

Aproape 70 de localnici din comuna Zam au fost evaluați medical gratuit pentru mai multe specialități medicale.

Acțiunea cuprinsă în cadrul campaniei ”Uniți pentru sănătatea rurală” a fost sprijinită de Instituția Prefectului, Casa de Asigurări de Sănătate, director Adrian David, Direcția de Sănătate Publică, director, Sebastian Mezei, Spitalul de Psihiatrie Zam, Spitalul General CF Simeria, Colegiul Farmaciștilor din județul Hunedoara și Primăria comunei Zam, prin primarul Sorin Nistor.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a precizat că astfel de evaluări medicale gratuite vor avea loc, în următoarele săptămâni, în majoritatea localităților rurale hunedorene, în special acolo unde nu activează medici de familie.

”Trebuie să găsim soluții pentru locuitorii care nu beneficiază de servicii medicale, în localitățile unde au domiciliul. Cu sprijinul autorităților locale, al instituțiilor medicale județene și, bineînțeles, al corpului medical voluntar, vom acoperi și aceste zone. Sănătatea hunedorenilor și accesul la controale medicale preventive sunt o prioritate pentru mine, ca prefect al județului”, a transmis Călin Petru Marian.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Minor pierdut la Dac fest

Jandarmii hunedoreni au observat aseară în timpul festivalului “Dac Fest” un minor de doar 3 ani care era dezorientat și plângea, deoarece se pierduse în mulțimea prezentă la eveniment și își căuta mama. Cu ajutorul jandarmilor, băiețelul a fost dat imediat mamei sale, care îl căuta speriată. Aceasta le-a mulțumit cu ochii în lacrimi, pentru că datorită lor și-a găsit copilul în scurt timp. Totodată, două telefoane mobile pierdute la […]

todayiulie 17, 2022 128

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%