Actualitate

Angajaţii statului protestează. Prefectul Călin Petru Marian este atent la doleanțele lor

todaynoiembrie 20, 2023 70

Background
share close

Angajații din diferite structuri județene au participat, azi, la acțiuni de protest spontan, principalele revendicări fiind legate de eliminarea inechităților salariale pentru aceeași funcție unui număr adecvat de personal în compartimentele suprasolicitate și alocarea resurselor adecvate pentru digitalizarea și dotarea tehnică necesară desfășurării activităților specifice.

Angajaţii care astăzi și-au manifestat doleanțele au fost din cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială, ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, ai  Direcției de Sănătate Publică și ai Casei Județene de Pensii.

Pe parcursul derulării acțiunilor spontane de protest nu au fost înregistrate incidente, iar programul cu publicul nu a fost afectat.

Prefectul județului Hunedoara, Marian Călin Petru, s-a deplasat la sediile instituțiilor menționate și a dialogat cu angajații aflați în grevă, stabilind ca revendicările acestora să fie centralizate și transmise Guvernului României.

Marian Călin Petru: „Înțeleg și respect dreptul angajaților la exprimare, iar nevoile și preocupările lor se află în atenția mea. Dialogul constructiv este o prioritate pentru instituția pe care o conduc și sper ca la nivel național să se identifice soluții unitare pentru a remedia situațiile care au fost expuse de reprezentanții salariaților. Situația nu este tocmai simplă, însă înțeleg motivațiile lor și este firesc să își dorească un climat cât mai bun la locul de muncă și să fie mai bine plătiți. În urma discuțiilor purtate, voi transmite Guvernului României revendicările lor și sper să se adopte cele mai potrivite soluții.”

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ANUNȚ! Furnizarea apei sistată pe mai multe străzi din Orăștie 

  Astăzi 18 noiembrie 2023 în urma unei avarii produse la rețeaua de alimentare cu apă se sistează furnizarea apei în municipiul Orăștie pe următoarele străzi : Mihai Eminescu, Octavian Goga, Nicolae Bălcescu parțial, Avram Iancu blocurile 6, 8, 9, 10, 12 și 14 începând cu ora 20:00 până mâine 19 noiembrie 2023 ora 12:00 . #AGOTel0254242242 #AGO

todaynoiembrie 18, 2023 140

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%