Actualitate

Angajații UMO Orăștie în protest față de măsurile Guvernului

todaynoiembrie 8, 2023 105 1

Background
share close

Nemulțumiți, angajații UMO din Orăștie s-au alăturat seriei de proteste inițiate de Sindicatul „Speranța” și Alianța Sindicatelor din Apărare. Ceea ce a nemulțumit oamenii a fost adoptarea legii 296/2023 care schimbă statutul angajaților din industria de apărare în funcționari publici.

Astăzi, au oprit producția și s-au reunit la poarta fabricii, conduși de Nicolae Stoica, liderul Sindicatului „Speranța” alături de președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare, Constantin Bucuroiu și Președintele Sindicatului Apărarea de la Uzina Mecanică Cugir, Ioan Neagu care este și prim-vicepreședinte al Alianței la nivel național.


La mitingul de azi, Constatin Bucuroiu a declarat că se poartă deja negocieri cu guvernul pentru a se reveni asupra deciziei care nemulțumește oamenii. Deasemenea a fost menționat faptul că acest protest nu este un pas singular. Până acum au mai protestat angajații de la Moreni, mâine protest va fi la Cugir, iar dacă negocierile nu vor conduce la o remediere a situației ultimul pas luna aceasta va fi pichetarea guvernului în data de 22 noiembrie, unde va participa și o delegație din Orăștie.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deva: 300 kg de articole pirotehnice deținute ilegal de un bărbat

Articole pirotehnice deținute fără drept, în vederea comercializării, ridicate de polițiști de la locuința unui bărbat din Deva. Ieri, polițiștii Serviciului de Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Tribunalul Hunedoara pe numele unui bărbat din municipiul Deva. La locuința bărbatului, polițiștii au găsit, ca fiind deținute fără drept într-un spațiu neautorizat, aproximativ 300 kg de articole pirotehnice ce urmau a […]

todaynoiembrie 8, 2023 45

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%