Actualitate

Aniversarea de 25 de ani a Tineretului Popular European

todayoctombrie 2, 2022 52

Background
share close

Aniversarea de 25 de ani a Tineretului Popular European s-a celebrat la București!

La evenimentul desfășurat în perioada 28.09 – 02.10.2021, a participat și președintele TNL – Filiala Hunedoara, Ovidiu Boldor, împreună cu, Alex Dîlv, Vicepreședinte al Biroului Executiv TNL.

Teme extrem de actuale au fost dezbătute de tinerii europeni, precum societatea digitală, criza energetică și politici pentru tineret. La eveniment au participat peste 130 de membri și alumni ai Tineretului Popular European, din 63 de organizații politice de tineret din 39 de țări.

Prin organizarea acestui eveniment, Tineretul Național Liberal a fost gazda celui mai important eveniment politic pentru tinerii din Europa!

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Pompier orăștian sare în ajutor la un accident cu 4 autoturisme

Acum câteva săptămâni, căpitanul Petru Cibian, șeful Centrului de Antrenament și Pregătire de Specialitate de la Orăștie, glumea cu pompierii clujeni, veniți la un stagiu de pregătire profesională. „Stimați colegi, imaginați-vă că acum vom stinge un incendiu în zona voastră. Suntem acolo, sus, pe Dealul Feleacului din Cluj”, a spus ofițerul, câștigând ușor atenția și simpatia tuturor participanților. La nici o lună distanță de la încheierea stagiului, Petru Cibian, aflându-se […]

todayoctombrie 2, 2022 1207 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%