Timp liber

Ansamblul „Silvana” își redeschide porțile pentru noi membri!

todayseptembrie 19, 2023 3

Background
share close

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva invită tinerii iubitori de dans popular să calce pragul Ansamblului Folcloric „Silvana” care, începând de joi, 28 septembrie 2023, dă startul înscrierilor la cursuri. Astfel, cei interesați sunt așteptați în zilele de marți și joi, începând cu ora 16:00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, etajul 3, sala „Silvana”.

Ansamblul Folcloric „Silvana” este ansamblul reprezentativ al orașului Deva. A fost înființat în urmă cu 48 de ani și are în componență tineri, băieți și fete, din Deva sau din împrejurimi.

În decursul timpului, ansamblul a luat parte la nenumărate festivaluri naționale și internaționale, dintre care amintim: Italia, Egipt, Grecia, Franța, Belgia unde a obținut premii și distincții notabile, dar mai presus de orice, de fiecare data, au câștigat aprecierea publicului. Și în acest an, ansamblul a participat la două festivaluri internaționale în Polonia și Serbia.

Prin participarea la cursurile de dans popular, tinerii au șansa de a învăța sau de a aprofunda cunoștințele despre tradițiile, portul și dansul popular românesc, toate acestea într-un cadru organizat și în cele mai bune condiții.

Pentru detalii, vă stă la dispoziție instructorul – coregraf al ansamblului, Andrei Gabor, la numărul de telefon: 0721.831.339.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

CNAS caută cinci specialiști IT. Salariul promis este de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro.

În această dimineață, a fost dat publicității un anunț de concurs pentru cinci locuri de muncă în cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Cei care doresc să se înscrie în cursa pentru un post de IT-ist trebuie să știe că data limită de depunere a dosarelor este 2 octombrie, proba scrisă fiind progamată pe 9 octombrie. Salariul promis este de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro. Vrei […]

todayseptembrie 18, 2023 209 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%