Sport

Anul acesta, David Popovici își donează ziua de naștere pentru a ajuta cinci frați

todayseptembrie 5, 2023 137

Background
share close

Dublul campion la înot, David Popovici va dona ziua sa de naștere pentru a ajuta 5 frați. Pe 15 septembrie, David Popovici va împlini 19 ani, gestul său este unul de conștientizare, deoarece fără susținere, un copil nu poate excela, oricât și-ar dori de mult”, după el însuși a declarat. El îşi propune să strângă donaţii în valoare de 45.000 de euro, bani care vor fi folosiţi de Fundaţia Hope and Homes for Children pentru achiziţionarea unui apartament pentru 5 fraţi muzicieni.

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani (n.r. – 15 septembrie). Şi nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învăţat din munca şi din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinţi care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanţă. Pentru că, fără susţinere, un copil nu poate excela, oricât şi-ar dori de mult. Pentru toată rezilienţa, pasiunea pentru muzică şi puterea acestor băieţi, de care nu mulţi dintre noi am fost capabili, de mici copii – eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna”, a afirmat înotătorul.

Donaţiile se pot face pe Galantom, la adresa hhc.galantom.ro/p/david, în valoare de minimum 30 de lei. Prin tragere la sorţi, care va avea loc până la 30 octombrie, unul dintre donatori se va întâlni cu David Popovici.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Vetuța Stănescu este noul vicelider al liberalilor din Camera Deputaților

Cu ocazia reluării sesiunii parlamentare, Vetuța Stănescu a fost aleasă vicelider al Grupului PNL din Camera Deputaților. În prezent este și președintele Organizației Județene a PNL Hunedoara, funcție pe care o deține din septembrie 2020. Debutul în politică l-a făcut în anul 2012 și a fost prima femeie care a ajuns vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, de la înființarea instituției. In 2020, a fost secretar de stat în Ministerul Lucrărilor […]

todayseptembrie 5, 2023 125 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%