Actualitate

ANUL ȘCOLAR SE VA PRELUNGI?

todaymai 29, 2023 238

Background
share close

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat:

„Există soluţii, în cazul în care această perioadă se prelungeşte. Vom prelungi şi noi anul şcolar. Nu există varianta în care să nu finalizăm în condiţii bune anul şcolar, să nu se încheie mediile, să nu se desfăşoare examenele naţionale. Toate se vor desfăşura, chiar dacă asta înseamnă prelungirea anului şcolar”, a spus ministrul.

Ligia Deca a subliniat că mediile ar fi trebuit încheiate până la finalul acestei săptămâni, conform calendarului școlar, dar „Dacă situaţia o va impune, putem modifica structura anului şcolar pentru cei care sunt în clasa a XII-a sau clasa a XIII-a, în aşa fel încât să dăm timpul necesar pentru închiderea mediilor cât şi pentru înscrierea la examenul de Bacalaureat”, a mai spus ministrul.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

11 tineri hunedoreni reținuți și cercetați în mai multe dosare penale

11 tineri bănuiţi de comiterea unor fapte de natură penală, au fost depistaţi în urma unei razii a poliţiştilor şi reţinuţi pentru 24 de ore. Acțiunea s-a desfășurat sub comanda Poliției Municipiului Hunedoara, în urmă cu patru zile când au fost puse în executare 14 mandate de percheziție domiciliară și 10 mandate de aducere emise pe numele celor bănuiți.   Toți cei 11 tineri sunt parte în dosare penale aflate […]

todaymai 29, 2023 3085 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%