Actualitate

Apă cu program în județul Hunedoara

todayiulie 20, 2022 101

Background
share close

Apă cu program în județul Hunedoara

Seceta afectează mai multe localități din județul Hunedoara, unde apa potabilă este raționalizată.

Astfel, operatorul de apă și canalizare Apa Prod SA a anunțat că, începând de miercuri în localitățile Buceș și Mihăileni furnizarea apei către consumatori se face doar în intervalul orar 07:00-10:00. Apa Prod spune că motivul raţionalizării este lipsa apei la sursa de captare din stația Tarniţa.
De asemenea, din cauza debitelor scăzute la sursa de apă Roșcani, încă de luni în localitățile Dobra, Lăpușnic, Brâznic, Săcămaș, Ilia, Stretea, Gurasada, Ulieș, Câmpuri Surduc și Gothatea furnizarea apei se efectuează în intervalul orar 06:00-22:00.
Seceta a afectat grav mai multe localități din țară, unde a fost luată măsura raționalizării apei potabile.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

A început Start Up Nation

✅A început Start-Up Nation! ↗️ 55.000 de beneficiari vor putea primi fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei, pe durata întregului program. ↗️ De astăzi, aplicanții se pot înscrie pe platforma granturi.imm.gov.ro. ↗️ Programul, pregătit de ministrul #PNL Constantin-Daniel Cadariu, va avea doi piloni - Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. De anul acesta, programul se adresează și românilor din diaspora care vor să dezvolte o afacere în […]

todayiulie 20, 2022 18

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%