Actualitate

Apartament mistuit de un incendiu

todayseptembrie 25, 2022 23 1

Background
share close

O țigară a declanșat un incendiu într-un apartament din Călan și 10 persoane care locuiesc în acel imobil s-au autoevacuat în miez de noapte, după ce casa scării a fost inundată de fum.

Pompierii din cadrul Detașamentului Hunedoara și ai Gărzii de Intervenție Bretea au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din localitatea Călan.

Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și un echipaj de prim ajutor. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, casa scării fiind inundată de fum. 10 dintre persoanele care locuiau în imobil s-au autoevacuat și au fost evaluate de către paramedici, fără a necesita îngrijiri medicale”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

În urma cercetărilor, cauza probabilă a declanșării incendiului a fost stabilită ca fiind  fumatul în locuri nepermise, mai spun sursele citate.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Some great benefits of Jointly Useful Relationships – Older Men Online dating sites For Seeking Younger Women

A jointly beneficial relationship can be a advantage to each. Typically, this will occur when ever two agencies are drawn to each other's business model and agree to assist each other over a specific project or project. The stipulation will include both equally partners giving voice their over at this website respective needs and consonant to the project parameters. Oftentimes, this type of https://sugardaddyaustralia.org/victoriamilan/ romance will be a one-off, but with period, a mutually beneficial relationship can grow into something […]

todayseptembrie 25, 2022

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%