Actualitate

Aproximativ 100 de persoane și-au continuat călătoria cu microbuzul după ce mai mulți copaci au căzut pe linia ferată

todayianuarie 21, 2023 91

Background
share close

În această noapte, în jurul orei 23.45, pompierii au fost solicitati pentru a interveni în zona haltei Crivadia.

Acolo, un tren de călători care circula pe relația Arad – București a fost oprit în linie curentă, din cauza mai multor arbori căzuți pe calea ferată și peste firele de înaltă tensiune. Pentru intervenție au fost folosite forțele pompierilor Gărzii de Intervenție Baru.

„De urgență, la locul solicitării s-au deplasat pompierii Gărzii de Intervenție Baru, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, constatând că în tren se aflau aproximativ 100 de persoane, care nu au avut nevoie de asistență medicală. 

 Pentru a veni în sprijinul călătorilor, ISU Hunedoara a alocat două microbuze, însă nu au existat solicitări pentru transportul persoanelor spre gara municipiului Petroșani.

În jurul orei 2.15 situația a fost remediată de către reprezentanții CFR și circulația a fost reluată,” informează ISU Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmin PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Noaptea trecută, mai multe drumuri au fost blocate de căderi de arbori

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pompierii din cadrul subunităților Brad, Ilia, Deva și Petroșani au intervenit pentru remedierea mai multor situații de urgență, după cum urmează:   - Pe DN7, în localitatea Mintia, crengile unui copac au căzut peste partea carosabilă, afectând traficul rutier.   - Pe DN 7, în localitatea Leșnic, un arbore a căzut pe carosabil, blocând un sens de circulație.   - Pe drumul județean 762, între […]

todayianuarie 21, 2023 26

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%