Actualitate

Arest preventiv: 30 de zile la răcoare pentru cei doi tâlhari

todayianuarie 27, 2023 704

Background
share close

Cei doi sibieni rămân în arest preventiv. Aceasta a fost decizia magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva emisă în această după amiază.

Conform informațiilor oferite de IPJ Sibiu, prin purtătorul de cuvânt al instituției, Welter Elena, tânărul de 29 de ani este suspect într-un alt caz de tâlhărie în formă gravă. În 19 decembrie 2022, acesta a pătruns într-o sală de jocuri din Șelimbăr, Sibiu, unde tot prin amenințare cu cuțitul a reușit să convingă angajata să îi dea banii de pe încasări. Prejudiciul provocat atunci a fost de 16.450 de lei.  Sumele de bani nu au fost recuperate în nici unul dintre asalturi.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

În prima noapte de cod galben, DRPD Timișoara: 850 de tone de material antiderapant în Hunedoara, Caraș, Timiș și Arad

Peste 850 de tone de material antiderapant s-au folosit în cursul nopții la intervențiile de pe drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest. Au acționat și patrulat 138 de autoutilaje. Carosabilul este umed pe toată rețeaua de drumuri, iar pe alocuri este zăpadă îmbibată cu material antiderapant: DN 7A Obârșia Lotrului (VL) – Petroșani (HD), DN 66A Livezeni – Campu lui Neag (HD), DN 57B Oravița – Anina - […]

todayianuarie 27, 2023 26

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%