Actualitate

Arme neletale supuse autorizării, deținute ilegal, ridicate de polițiști de la locuința unei femei din Simeria

todayoctombrie 19, 2023 233

Background
share close

Arme neletale supuse autorizării, deținute ilegal, ridicate de polițiști de la locuința unei femei din Simeria. Totul s-a petrecut ieri, când polițiștii au efectuat o percheziție în casa femeii, de unde au ridicat patru puști cu aer comprimat supuse autorizării și fără muniție și o lunetă. Aceasta le-ar fi dobândit de la fratele său aflat în străinătate care i le-a trimis iar, ea le-a depozitat și păstrat fără drept.

În data de 18 octombrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal vizând săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, au efectuat o percheziție la domiciliul unei femei din orașul Simeria, de unde au ridicat patru puști cu aer comprimat supuse autorizării (fără muniție) și o lunetă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că cele 4 arme, deținute ilegal, provin dintr-o țară a Uniunii Europene, de unde au fost trimise în țară de către fratele persoanei în cauză (aflat la muncă, în străinătate), fiind depozitate și păstrate fără drept la adresa unde au fost identificate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată, iar cele patru arme în cauză și luneta au fost ridicate, în vederea expertizării.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ITM Hunedoara: a luat la control munca zilierilor

În cadrul campaniei naționale munca zilieră, ITM Hunedoara a efectuat 24 de controale, în perioada 9-13 octombrie. 595 de persoane își desfășurau activitatea în cadrul agenților economici verificați, printre aceștia 14 tineri sub 18 ani. Pentru neconformitățile identificate, inspectorii de muncă I.T.M. Hunedoara au dispus 17 măsuri de remediere a acestora și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, toate sub formă de avertisment. COMUNICAT DE PRESĂ ” Campania națională privind munca […]

todayoctombrie 19, 2023 263

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%