Actualitate

AȘA DA: Trei polițiști simerieni demni de toată lauda

todaymai 12, 2023 22

Background
share close

AȘA DA: Trei polițiști simerieni demni de toată lauda. Aceștia aflați în trafic au intervenit prompt pentru a ajuta șofer de TIR care a rămas în pană. Totodată intervenția lor a rezolvat și ambuteiajul creat la intrarea dinspre Deva, în orașul Simeria, pe DN 7, o arteră intens circulată a județului Hunedoara. La plecare șoferul le-a mulțumit celor trei polițiști pentru sprijinul acordat.

În această dimineață, în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Simeria, aflându-se într-o misiune de patrulare pe DN7, au observat că traficul rutier se defășoară îngreunat la ieșirea spre municipiul Deva, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.
Ajunși la locul ambuteiajului, polițiștii au constatat că un autotren a rămas în pană, iar conducătorul vehiculului, un bărbat de 34 de ani, din județul Argeș, încerca să schimbe roata defectă.
Fără să stea pe gânduri, cei trei agenți de poliție, Cristian, Vlad și Darius, din cadrul Biroului Rutier și al celui de Ordine Publică, și-au împărțit rapid sarcinile: aceștia au dat o mână de ajutor conducătorului auto și au dirijat traficul rutier în zonă, astfel încât, în mai puțin de 20 de minute, autotrenul și-a putut continua drumul – nu înainte ca șoferul să le mulțumească tinerilor polițiști pentru sprijinul acordat.” – se arată într-un comunicat IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Azi, la Simeria, Prefectul a declarat: Legea este lege și trebuie respectată și aplicată de către toată lumea!

În această dimineață, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a vizitat sediul primăriei orașului Simeria pentru a analiza, la fața locului, situația delicată provocată de neplata salariilor către angajații instituției. Vizita sa a fost completată și de prezența directorului Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, Adrian Bozdog. Pe parcursul mai multor luni, Instituția Prefectului a înregistrat mai multe petiții cu privire la problemele administrative semnalate la primăria orașului Simeria, petiții provenite […]

todaymai 12, 2023 42

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%