Diverse

Atenție! ANAF avertizează că în mediul online, circulă mesaje false în numele instituției

todaynoiembrie 18, 2022 8

Background
share close

 

Agenția Națională de Administrare Fiscală avertizează  asupra faptului că au apărut în spațiul public, mesaje false către contribuabili. Aceștia sunt informați despre „discrepanțe în evidența fiscală”. Mesajele sunt însoțite de un document numit „evidența fiscală”. Referitor la acest aspect, Agenția Națională de Administrare Fiscală  avertizează contribuabilii să nu deschidă în mediul online, aceste mesaje, nici documentele atașate și nici să nu trimită bani în conturile specificate.

ANAF reamintește că în mediul online, singura comunicare oficială și securizată între instituție și contribuabili este doar Spațiul Privat Virtual.

 În Monitorul Oficial al României nr. 857 din 31.08.2022, Partea I, a fost publicată Ordonanța Guvernului nr. 31/2022, pentru modificarea și completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală.

Spaţiul Privat Virtual – SPV este un serviciu gratuit, accesibil permanent, care oferă o serie de beneficii utilizatorilor săi, cum ar fi:

   - informaţii cu privire la obligaţiile fiscale;
– posibilitatea de a primi acte administrativ fiscale și alte documente;
– informaţii cu privire la contribuţiile sociale;
– acces și la alte servicii electronice pe care SPV le oferă.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Școala de Iarnă a tinerilor liberali -„Mințile libere trec dincolo de ziduri”

Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighetul Marmației este în aceste zile o experiență completă pentru 7 tineri liberali hunedoreni. În orașul în care victimele ororilor din închisorile comuniste sunt omagiate, tinerii hunedoreni participă la școala de iarnă ce cuprinde o serie de dezbateri în jurul temei evenimentului „Mințile libere trec dincolo de ziduri”. Printre cele mai însemnate momente va fi întâlnirea cu Premierul României, Nicolae Ionel Ciucă și […]

todaynoiembrie 18, 2022 49 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%