Diverse

Atenție! Aplicație mobilă neautorizată pentru achiziția rovinietei!

todayiunie 13, 2023 80

Background
share close

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă). Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro , sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie .

 

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

În același timp, subliniem faptul că, la achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicația Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification).

 

 

 

Sursă: CNAIR

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Consumul de alcool îți afectează sănătatea, mai ales dacă ai vârsta sub 25 ani! Nu risca! Informează-te!

LUNA NAŢIONALĂ A INFORMĂRII DESPRE EFECTELE CONSUMULUI DE ALCOOL Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog județul Hunedoara, desfășoară pe toată perioada lunii iunie 2023 campania de informare-educare-conștientizare ,,Dacă ai sub 25 ani, chiar și o cantitate mică de alcool consumat îți poate afecta sănătatea! Nu risca! Informează-te!”- Luna națională a informării despre efectele consumului de alcool, cu scopul de […]

todayiunie 13, 2023 21

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%