Actualitate

Atenție! Noi mesaje false în numele ANAF

todaynoiembrie 18, 2022 67

Background
share close
În spațiul virtual au apărut noi mesaje false, transmise ”în numele ANAF”, iar președintele instituției, Lucian Heiuș, ne sfătuiește să NU deschidem aceste mesaje și nici să nu trimitem bani în conturile indicate de falșii inspectori.
”Colegii mei au anunțat săptămâna aceasta în spațiul public faptul că ne confruntăm cu o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care contribuabilii sunt informați despre ”discrepanțe în evidența fiscală”. Mesajului îi este anexat un document, ”evidența fiscală”.
❗ Nu deschideți aceste mesaje, nu deschideți nici atașamentele lor și nu trimiteți bani în conturile specificate!
❗ Calea de comunicare oficială și securizată între ANAF și contribuabili este Spațiul Privat Virtual”, a precizat Lucian Heiuș, președintele ANAF.
Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

S-a izbit de o mașină, după ce a sărit de pe scara laterală a altei mașinii

Ieri, la Cristur, în timpul programului de lucru, un lucrător al unei firme de colectare a deșeului a suferit un accident. Bărbatul de 45 de ani a sărit fără să de asigure de pe scara laterală a autoturismului special care era condus de un bărbat de 60 de ani. Ca urmare a săriturii, operatorul s-a lovit de partea stângă a autoturismului care se deplasa regulamentar și era condus de un […]

todaynoiembrie 18, 2022 293

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%