Actualitate

Atenție! Portal fals pentru plata rovinietei!

todayoctombrie 17, 2022 78

Background
share close

Atenție unde plătiți rovinieta, pentru că s-ar putea să vă treziți amendați, deși erați convinși că sunteți cu plata taxei la zi. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a depistat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro.

CNAIR îi roagă pe conducătorii auto să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie  sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro.

”CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate. În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorilor achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă “taxa de serviciu”)”, subliniază oficialii CNAIR.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

APIA a început plata în avans pentru Cererile unice din acest an

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a început, de ieri, campania de plată în avans a fermierilor care au depus „Cereri unice de plată” în acest an. La Centrul Județean Hunedoara al Agenției  de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, s-a aflat prezent și prefectul Călin Petru Marian  pentru a urmări trimiterea primelor sume de bani în conturile agricultorilor hunedoreni care au depus „Cereri unice de plată”.  Acesta a declarat […]

todayoctombrie 17, 2022 50 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%