Actualitate

Atenție! Termenul limită de depunere a cererilor pentru taxa de gunoi se apropie de final

todaydecembrie 8, 2022 711

Background
share close

Cererile de impunere pentru taxa pe deșeuri încă se pot depune la sediul Primăriei municipiului Orăștie. Termenul limită a fost stabilit pentru 23 decembrie. Ele pot fi descărcate de pe site-ul primăriei și pot fi trimise și online, către adresa de email a primăriei municipiului Orăștie.

După depunerea cererii de impunere, se poate efectua plata gunoiului , iar pentru aceasta, primăria municipiului Orăștie pune la dispoziția contribuabilului două posibilități de plată: fizic și online.

Dacă nu se depun declarațiile în termen, după 1 martie 2023, obligația de plată se va stabili pentru 4 persoane la contribuabili persoane fizice, iar la agenții economici, taxa se va percepe în funcție de numărul de salariați pe baza estimării unei cantități de deșeuri.

De reținut, în cererea de impunere se declară toți membrii familiei, inclusive minorii.

 

Detalii pot fi obținute online pe site-ul Primăriei, utilizând acest link https://www.orastie.info.ro/portal/hunedoara/orastie/portal.nsf/AllByUNID/E3FA59F517CF0734C22588ED0041C59E?OpenDocument 

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Doi bărbați din Pakistan depisați fără drept de ședere pe teritoriul României

Doi bărbați din Pakistan au fost depistați în situații ilegale de polițiștii de la imigrări din Hunedoara. Pe 5 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Hunedoara au desfășurat o acțiune de control cu scopul combaterii șederii ilegale a străinilor pe teritoriul țării noastre.   În urma activităților întreprinse, polițiștii au depistat cu ședere ilegală doi bărbați de 23, respectiv 37 de ani, ambii din Pakistan. Din verificări […]

todaydecembrie 8, 2022 32

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%