Actualitate

Atenționare hidrologică pentru județul Hunedoara

todayaugust 19, 2022 76

Background
share close

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până luni după-amiaza în 14 bazine hidrografice, inclusiv în județul Huendoara.

Hidrologii spun că în perioada 20 august, ora 12:00 – 22 august, ora 16:00, vor fi torenţi şi pâraie, viituri rapide, creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, pe Crişul Alb – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior, precum și peTârnava. De asemenea, fenomene hidrologice similare sunt prognozate pe râul Jiu.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Medalie de Argint la nivel internațional pentru Alexandru Todoran

🥈 a 𝑰𝑰-𝒂 𝑴𝒆𝒅𝒂𝒍𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝑨𝒓𝒈𝒊𝒏𝒕 obținută de 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗧𝗼𝗱𝗼𝗿𝗮𝗻, la o nouă competiție: Olimpiada Internațională de informatică.   ✅ Prima medalie, în luna iulie, a fost obținută la Olimpiada țărilor din Europa Centrală. ✅ Rezultat remarcabil obținut de Alexandru Todoran la nivel mondial. Alexandru Todoran obține pentru România și liceul lui o nouă medalie de argint și un prestigios loc în "Hall of Fame" al medaliaților tuturor timpurilor la […]

todayaugust 14, 2022 77

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%