Social

Ați văzut-o? Minoră căutată de poliție și de cei dragi

todayiulie 19, 2023 152 1

Background
share close

Azi, Poliția Municipiului Deva a fost anunțată de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, GACIU LĂCRĂMIOARA GEORGETA de 17 ani, a plecat din data de 08 iulie 2023 de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors până în prezent.

La data plecării voluntare era îmbrăcată într-un tricou roz, blugi scurți de culoare albastru, iar în picioare o pereche de adidași negru cu alb.

Semnalmente: 1,63 m înălțime, circa 63 kg, ochii căprui, păr lung de blond vopsit, constituție atletică, fața ovală.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unice de urgență 112.

Sursă: IPJ Hunedoara

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Bozeș și Băcâia vor beneficia de gaz metan

Locuitorii din Bozeș și Băcâia vor beneficia de gaz metan.  Anunțul vine din partea consilierului local PNL Geoagiu, Ovidiu Vlad, după ce a fost semnat proiectul care cuprinde “extinderea rețelei de distribuție și racorduri gaze naturale în localitățile Bozeș și Băcâia – Orașul Geoagiu”. Proiectul este finanțat prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”, cu suma totală alocată de 4.460.643,41 lei. “Este un proiect extrem de important pe care l-am […]

todayiulie 19, 2023 69 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%