Comunitate

Ați văzut-o? Tânără de 22 de ani dată dispărută din Centrul Maternal Hunedoara, împreună cu fetița sa de un an

todayoctombrie 24, 2023 156

Background
share close

La data de 23 octombrie 2023, ora 19:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, o tânără GUȚ ANDREEA BIANCA în vârstă de 22 de ani, a plecat din Centrul Maternal situat în municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa GUȚ DARIANA SOFIA de 1 an și nu s-au mai întors până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,62 cm, greutate 70 kg, păr de culoare șaten, lung și desfăcut, ochi căprui, ten măsliniu, îmbrăcată cu trening de tip camuflaj, iar fiica sa purta un trening de culoare închisă, are părul blond, ten deschis.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Brad: Grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane

Pompierii Secției Brad au intervenit de urgență, în această dimineață, la un accident rutier care a avut loc pe DN 76, la ieșirea din municipiul Brad spre Baia de Criș. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, o ambulanță cu un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. La sosirea la locul accidentului, în care au fost implicate 2 autovehicule, echipajele de intervenție […]

todayoctombrie 23, 2023 666

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%