Actualitate

Au fost prinși autorii jafului de o violență extremă de la Peștișu Mare

todaydecembrie 20, 2022 205

Background
share close

Doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată au fost identificați ieri, de polițiștii hunedoreni. A fost o acțiune de amploare pe raza municipiului Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie calificată.

În urma a 5 percheziții la domiciliile a doi hunedoreni de 31 și 33 de ani, polițiștii au constatat cei doi au fost implicați în tâlhăria petrecută la începutul lunii septembrie.

Ei au pătruns într-o locuință situată în Peștișu Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acțiuni violente împotriva unei femeie în vârstă de 64 de ani și a nepoților acesteia, în vârstă de 8 și de 10 ani.

Victimele au fost lipsite de libertate în mod ilegal, le-au fost legate mâinile și picioarele și le-a fost aplicată bandă adezivă pe gură, continuând cu furtul din locuință a 37.000 de lei și a mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri.

Despre ancheta complexă a polițiștilor hunedoreni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Hunedoara, Bogdan Nițu ne-a declarat. (Vezi video)

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de cei doi bărbaţi, care au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării unor măsuri preventive.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale și ai Serviciului Criminalistic. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale faţă de toţi cei implicaţi.

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Digitalizarea IMM-urilor la un pas distanță: finanțări la orizont

    Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator de reforme și investiții anunță publicarea „Ghidului specific- condiții de accesare a fondurilor europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care  să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale.” Astfel se vine în sprijinul IMM-urilor care vor avea posibilitatea de a adopta tehnologiile […]

todaydecembrie 20, 2022 22 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%