Diverse

Au început lucrările de reabilitare a drumului dintre Halta Geoagiu, Romos și Romoșel

todaymai 25, 2023 80

Background
share close

Reabilitarea drumului DC 48B care face legătura dintre Halta Geoagiu, Romos și Romoșel a început. Lucrările fac parte din investițiile acoprite de Programul Anghel Saligny și înseamnă reabilitarea a 12,1 km de astfalt, precum și reconstrucția podețului la intersecția spre satul Vaidei, reamenajarea podețelor extravilane între cele 2 sate. În intravilanele satelor Romos și Romoșel vor fi amenajate șanțuri și rigole colectare ape pluviale precum și accesele la gospodării.

 

„Dragi locuitori ai comunei Romos,

Vă aducem la cunoștință că au început lucrările de reabilitare drum comunal DC 48B, lucrări ce se derulează în cadrul Programului Anghel Saligny.

În cadrul acestui contract se vor executa lucrări de reabilitare 12,1km de drum (Halta Geoagiu-sat Romos-sat Romoșel), reconstrucție podeț intersecția spre satul Vaidei, reamenajare podețe extravilane între cele 2 sate, iar în intravilanele satelor Romos și Romoșel (pe principală)

se vor amenaja șanțuri și rigole colectare ape pluviale precum și accesele la gospodării.

VĂ RUGĂM CONDUCEȚI PRUDENT.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la Primăria comunei Romos.

Vă mulțumim pentru înțelegere.” , informează primăria comunei Romos.

 

 

 

Galerie Foto:

sursă foto: Primăria Romos
sursă foto: Primăria Romos
sursă foto: Primăria Romos

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Turismul electoral sub lupa unui proiect legislativ liberal

În prezent, Parlamentul are în dezbatere un important proiect de lege, propus de deputatul Vetuța Stănescu din partea Partidului Național Liberal, în colaborare cu un alt coleg liberal,  deputatul Gigel Știrbu. Această inițiativă are ca obiectiv principal combaterea fenomenului de turism electoral și implică modificări și completări ale unor acte normative referitoare la evidența persoanelor și actele de identitate ale cetățenilor români. Scopul proiectului de lege este de a introduce […]

todaymai 24, 2023 28

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%