Actualitate

Autoturism în flăcări, la Brad, din cauza unui scurtcircuit

todayianuarie 8, 2023 102

Background
share close

 

În această seară, la Secția de Pompieri Brad a sunat din nou alarma. Pompierii au fost solicitați pentru a stinge un incendiu izbucnit în curtea unei case din municipiul Brad.

Un autoturism a luat foc în urma unui scurtcircuit.

 

 

„De urgență, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD. 

 

Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor, fiind localizat și lichidat fără a se propaga la restul autoturismului, iar intervenția promptă a pompierilor brădeni a împiedicat totodată extinderea flăcărilor la locuința din imediata apropiere.

Din fericire nu au existat victime. 

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a autoturismului”, anunță Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O fetiță de 9 ani victimă a unui accident rutier în Orăștie

[UPDATE] Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării indicatorului OPRIRE, ne informează Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara. În comunicatul emis,  IPJ Hunedoara informează că: "La data de 8 ianuarie 2023, ora 08:58, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Orăștie, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coșbuc la intersecția cu strada Andrei Șaguna din municipiul Orăștie, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE și nu […]

todayianuarie 8, 2023 1795 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%