Actualitate

Azi, campanie de dezinsecție terestră a zonelor verzi de pe raza municipiului Deva

todayiunie 19, 2023 70

Background
share close
Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare S.C. DD CHIM SRL demarează astăzi, 19 iunie 2023, la ora 22:00, campania de dezinsecție terestră a zonelor verzi de pe raza municipiului Deva.
Pentru lucrări de dezinsecție terestră (combatere larve țânțari) se va utiliza Vectobac WG iar pentru lucrări de dezinsecție terestră (combatere țânțari) va fi utilizat insecticidul Cymina Ultra.
Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.
Rugăm crescătorii de albine să își ia măsuri de precauție pentru protejarea stupilor de substanțele care vor fi dispersate.
Dacă condițiile meteo nu vor fi favorabile, activitatea de dezinsecție terestră va fi reprogramată.
Sursa: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva
Galerie Foto:

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Somație asupra APA Prod din partea primăriei Deva

Primăria Deva a dat un termen de două săptămâni către APA PROD pentru a decolmata rețeaua de canale care colectează apele pluviale.   Somația scrisă vine cu scopul de a evita riscul de inundații a străzilor, trotuarelor sau a gospodăriilor din municipiul Deva. Administrația publică locală a cerut operatorului ca în termen de trei zile să trimită graficul, pe zile, cu zonele unde se vor efectua lucrările de decolmatare.   ”Toată rețeaua de […]

todayiunie 16, 2023 19

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%