Actualitate

BAC 2023: mâine începe examenul maturității pentru 150 de elevi din Orăștie și Geoagiu

todayiunie 25, 2023 115

Background
share close

Mâine, 26 iunie încep examenele pentru Bacalaureat. Generația pandemiei și a grevei profesorilor intră în focul examenelor. Prima probă scrisă va fi la Limba și Literatura Română.

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie este centru de examen, în cadrul instituției de renume în comunitatea școlară, se vor reuni elevii celor 4 patru clase care au absolvit clasa a XII-a  precum si 42 de elevi ai Liceului Tehnologic Agricol ” Alexandru Borza” din Geoagiu și 4 elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolaus Olahus” din Orăștie.

Accesul elevilor în școală este permis între orele 7:30 – 8:30 pe intrarea principală, iar la finalul examenului, ieșirea se va face pe poarta elevilor.

Directorul Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”, Adriana Chira ne-a declarat următoarele : „împreună, în liceu, ați învățat să fiți buni, să vă împrieteniți, să visați, să aveți răbdare, să reușiți. Felicitări și bucurați-vă de o noua etapă. La examenul de bacalaureat fiți puternici și fiți motivați! Îndrăzniți să fiți cei mai buni!”

Repartizarea  elevilor în sălile de examen:

https://drive.google.com/file/d/1JB3k35wQ-Z2oqJbq2e2pJ8Z7IVNs7cbr/view?usp=drivesdk

 

Programul examenelor sesiunii de Bacalaureat 2023

Probele scrise la BAC 2023, neschimbate față de calendarul vechi:

26 iunie 2023: Limba și literatura română– proba scrisă

27 iunie 2023: Proba obligatorie a profilului- proba scrisă

28 iunie 2023: Proba la alegere a profilului și specializării- proba scrisă

29 iunie 2023: Limba și literatura maternă- proba scrisă

3 iulie 2023: Afișarea rezultatelor la probele scrise până la ora 12.00 și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00 -18.00.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoarab reunit azi la Prefectură

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara, prefectul Călin Petru Marian a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara. Dimineața a  început cu întâlnirea dintre prefect și președinții Comitetelor locale pentru situații de urgență din fiecare unitate administrativ teritorială afectată de inundații. Au fost analizate și adoptate măsurile ce se impun ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase înregistrate la nivel județului Hunedoara. „Facem tot ce este nevoie pentru […]

todayiunie 25, 2023 22

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%