Actualitate

Băile Daco Romane din Geoagiu-Băi locul perfect pentru o zi de vară autentică

todayiulie 15, 2023 674 3

Background
share close

Vara este în toi în Geoagiu-Băi, iar temperaturile au trecut de 30°, cu alte cuvinte, Complexul Turistic Băile Daco-Romane atrag tot mai mulți vizitatori, fie ei turiști, fie localnici.

Și în acest weekend, cei prezenți se bucură de colaborarea Complexului cu Radio Color, partener media într-un proiect menit să aducă celor prezenți muzica de calitate cu energie și multă bună dispoziție.

 

Băile Daco-Romane din Geoagiu-Băi sunt o destinație populară pentru relaxare și recreere aleasă de foarte mulți turiști care doresc să se răcorească in zilele călduroase de vară. Acest weekend nu a fost excepție, cu atât mai mult cu cât temperaturile au sărit în ultimele zile de 30°.

Un refugiu binevenit din acest punct de vedere este și Complexul din Geoagiu-Băi, care înconjurat de frumusețea naturală a Munților Apuseni oferă vizitatorilor combinația perfectă între peisajul muntos și spațiul recreativ.

Cu o istorie ce cuprinde mulți ani de activitate, Ștrandul Băile Daco-Romane este celebru pentru izvoarele sale termale, cunoscute și apreciate încă din perioada romană. Apele termale sunt cunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare și sunt o atracție principală pentru cei care caută relaxare și revitalizare. Aceste ape sunt bogate în minerale și sunt considerate benefice pentru sănătate.

 

 

Prognoza meteo:

Vremea duminică, 16.07.2023, în Geoagiu-Băi se anunță călduroasă, zi autentică de vară cu cer senin și temperaturi generoase. Maxima zilei de duminică va fi de 32°C, iar minima de 17°C.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Scandal în Primăria Simeria: din nou scântei între primar și viceprimar

Primarul orașului Simeria, Iulius Bedea împarte birourile din instituția pe care o conduce, mutând oameni cheie, în departamente cheie prin alte birouri. Primele „victime”  sunt administratorul public al orașului, Ramona Ardelean și viceprimarul, Pavel Hațegan. Mai întâi, administratorul public a fost scos din biroul viceprimarului, pe motiv că nu avea ce să caute acolo, având atribuții de serviciu în altă zonă. Este vorba de același administrator public care se judecă […]

todayiulie 14, 2023 577

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%