Actualitate

Balul Boboceilor la Vlaicu, o tradiție de peste 10 ani

todayoctombrie 22, 2023 633 6

Background
share close

Balul Boboceilor, organizat de către clasa a VIII-a pentru cei din clasa a V-a, se desfășoară de peste 10 ani în liceu. Organizat în trecut în Cantina liceului, acest bal  al celor   mici adună  acum aplauze în Sala festivă.

Anul acesta o a două  elevă din China face parte din comunitatea noastră și a inspirat pe absolvenții clasei a VIII-a să propună tema „Anul nou chinezesc”. Costumele originale, foarte multe comandate în China, îndemânarea în folosirea bețigașelor, întrebările din cultura chineză, dansul chinezesc au făcut ca acest bal să conțină multă originalitate.

Părinții au pregătit aparatele foto și telefoanele pentru a surprinde fiecare moment de pe scenă. Juriul a premiat fiecare participant al serii.

După încheierea Balului boboceilor distracția s-a mutat la After Party.

 

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Primarul din Helmstedt a vizitat Liceul „Aurel Vlaicu” din Orăștie

Delegația germană a vizitat Orăștia, în baza înfrățirii  dintre orașul Helmstedt si municipiul Orastie, realizată în 24.06.2002, prin semnarea documentului care a parafat această colaborare. Aceasta înfratire are la baza parteneriatul dintre Biserica Evanghelica C.A. Emmerstedt si cea din Orastie. Primarul Wittich Schobert, în vizită în Liceul Teoretic Aurel Vlaicu, a fost interesat de particularitățile învățămîntului hunedorean, de istoria liceului de peste 100 de ani și de rezultatele liceului. Elevii […]

todayoctombrie 21, 2023 71 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%