Actualitate

Bănci noi pentru școlarii din satul Bobâlna, comuna Rapoltu-Mare

todayianuarie 16, 2023 517 1

Background
share close

La început de an, copii ai școlii din Bobâlna, comuna Rapoltu-Mare se bucură de băncuțe noi. Începând de azi ele sunt disponibile pentru ca cei mici să se bucure de condiții decente la școală. Totul a fost posibil prin implicarea Asociației Ioan și Iosif Lăscău-Feredee Bobâlna care cu ajutorul donațiilor oamenilor de bine din comuna Rapoltu-Mare  și nu numai, a adunat suficiente fonduri pentru a fi investiți în educație.

 

Asociația Ioan și Iosif Lăscău-Feredee Bobâlna a reușit să aprindă lumini de bucurie în sufletul copiilor, prin ajutorul celor care întind o mână, pentru că omenia și altruismul sunt născute din dorința de a face Binele. Cu ajutorul Oamenilor de Bine, care și-au adus contribuția, s-a reușit achiziționarea a 34 seturi de bănci școlare noi, pentru dotarea claselor de la Școala Primară Bobâlna, structură a Școlii Gimnaziale Rapoltu Mare. 

Continuăm acțiunile asociației, al cărei nume e inspirat din cele doua exemple de viață, Ioan și Iosif Lăscău, care ne servesc drept model pentru a servi interesului comunitar. 

Acțiunea se încadrează în lista activităților caritabile pe care le-am desfășurat și le vom desfășura în continuare. Dăruind, învățăm că-i putem iubi pe ceilalți la fel ca pe noi înșine. Achiziționarea de bănci școlare a fost posibilă cu sprijinul financiar al unor oameni deosebiți: Familia Borlea, Boianț Flavius, Jurca Marcela, Băluș Daniel, Breaz Andreas (în proporție de 75%) și în urma contribuției participanților la Concertul de colinde, desfășurat în luna decembrie 2022 (în proporție de 25%).  

Mulțumim din suflet, pe aceasta cale, tuturor celor care, din aceleași considerente ca și noi, împart bucurii semenilor lor! Nu în ultimul rând, mulțumim părinților care s-au implicat în montajul mobilierului,” a declarat președintele Asociației  Ioan si Iosif Lăscau-Feredee Bobâlna,  Gabriela Tellman.

Acțiunile frumoase nu se vor opri aici, anul acesta membrii asociației pregătesc noi surprize pentru comunitatea din comuna Rapoltu-Mare. Se anunță un an plin cu acțiuni îndreptate spre comunitatea pentru care asociația s-a înființat.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deputatul Vetuța Stănescu a convocat azi, ședința extinsă a Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal Hunedoara

Deputatul Vetuța Stănescu a convocat ședința extinsă a Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal Hunedoara cu participarea tuturor primarilor liberali. Acesta se va desfășura începând cu ora 18:00, la sediul din Deva al Partidului Național Liberal și este o consecință  a deciziei Tribunalului București care a constatat nulitatea contractului de achiziție directă încheiat între ADI - Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor Județul Hunedoara și Supercom. Despre această situație […]

todayianuarie 16, 2023 151 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%