Actualitate

Bărbat accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie

todaymartie 17, 2021 2259 4 3

Background
share close

Neatenția, ploaia, și vizibilitatea redusă, cauzele evenimentului

O femeie din comuna Mărtinești a accidentat aseară, 16 martie, în jurul orei 20, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Orăștie pe o trecere de pietoni din municipiu. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a bărbatului, care se află acum în afara oricărui pericol.

Victima a traversat regulamentar

Din primele cercetări se pare că victima a traversat strada regulamentar, cel mai probabil vizibilitatea redusă fiind cauza producerii accidentului.

„În urma verificărilor efectuate la fața locului polițiștii rutieri au stabilit că o femeie în vârstă de 60 de ani din comuna Mărtinești a condus un autoturism pe strada Eroilor și a surprins accidentând ușor un pieton în vârstă de 57 de ani din municipiul Orăștie care a încercat să traverseze strada pe trecerea de pietoni. În acest caz polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest eveniment rutier.”, a declarat pentru știrile Radio Color comisar Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii fac apel la conduita preventivă

Numărul accidentelor rutiere care au loc în zonele trecerilor de pietoni continuă să fie alarmant și se datorează în principal neadaptării vitezei la condițiile de drum și neatenției la volan. Vă recomandăm să respectați conduita preventivă mai ales în condiții de ploaie, ceață și vizibilitate redusă.

Sursă foto: Călin Jorza

 

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Adevărata dimensiune a dezastrului de pe râul Orăştiei (imagini cu impact emoţional)

Dezastrul de la Orăştie în atenţia presei naţionale De curând subiectul poluării de pe râul Orăştiei a intrat în atenţia presei naţionale. Jurnaliştii de la Digi24 au realizat un reportaj pe această temă, prezentând întregii ţări dezastrul de pe râul Orăştie. Aceştia au venit la Orăştie la începutul lunii martie, însă situaţia fusese îndulcită de administraţia locală cu doar câteva zile înaintea venirii jurnaliştilor de la Digi24. Curăţirea râului a […]

todaymartie 15, 2021 1528 1 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%