Actualitate

Bărbat de 48 de ani găsit mort în propria locuință

todayianuarie 4, 2023 796

Background
share close

Azi, un bărbat de 48 de ani a fost găsit fără viață în propria locuință din Petroșani. El prezenta leziuni în jurul gâtului.

Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată și după constatarea decesului, poliţiştii au stabilit după primele cercetări că bărbatul s-a sinucis.

De reținut, e faptul că bărbatul nu locuia singur, iar acum cercetările continuă sub directa coordonare și supraveghere a procurorului de caz, în urma deschiderii unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara ne-a informat într-un comunicat, următoarele:

 

„În data de 04 ianuarie 2023, ora 17:16, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiul Petroșani, a fost găsit decedat în interiorul apartamentului în care locuia cu leziuni în zona gâtului. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă iar din cercetările preliminare a rezultat că, bărbatul în cauză s-a sinucis. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii ucidere din culpă.”

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deva- un incendiu a cuprins un tablou electric de înaltă tensiune

Azi, Detașamentul de Pompieri Deva a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu anunțat prin intermediul numărului unic de urgență 112, într-o clădire situată pe Str. Dorobanților din Deva, unde își desfășoară activitatea operatori economici. Echipajele de intervenție ajunse la locul evenimentului au constat faptul că incendiul se manifesta la un tablou electric de înaltă tensiune. Pompierii au stins incendiul în […]

todayianuarie 4, 2023 32

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%