Actualitate

Barbat din Deva urmărit general prins de polițiștii deveni

todayfebruarie 10, 2023 123

Background
share close

Bărbat aflat în urmărire naţională şi internaţională, depistat şi depus în Penitenciar, în urma unei acţiuni a poliţiştilor Biroului Investigații Criminale Deva. Pe numele lui erau trei mandate de arestare. 

 

„In 9 februarie, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în urma căreia au depistat, pe raza municipiul Deva, un bărbat 45 de ani, din Deva, pe numele căruia Judecătoria Drăgășani a emis, la data de 23 martie 2022, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la un an închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul mai posedă alte două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise tot pentru săvârșirea aceleași infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind urmărit național și internațional în baza unui mandat european de arestare emis in mai 2022, de către Judecătoria Drăgășani,” se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Deva, în vederea ispăşirii pedepsei privative de libertate.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Arhimandritul Gherontie Ciupe este noul Arhiereu vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei

Arhimandritul Gherontie Ciupe este noul Arhiereu vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei, fiind ales, prin vot secret de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în ședința de lucru de joi.   Postul de arhiereu vicar la Deva a fost vacantat în urma pensionării Preasfinţitului Părinte Daniil Densușeanul. Pe același post a candidat și Arhimandritul Nifon Jorza, Starețul Mănăstirii „Nașterea Maicii Domnului” din Crişan, județul Hunedoara, potrivit Episcopiei Devei și Hunedoarei. Arhimandritul Gherontie Ciupe […]

todayfebruarie 9, 2023 71

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%