Diverse

Bărbat din Orăștioara de Sus arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor

todayiunie 12, 2023 1269 1

Background
share close

Azi, un bărbat din Orăștioara de Sus,  a fost arestat pentru 30 de zile. Procurorii au dispus arestarea acestuia după ce, pe fondul consumului de alcool, a lovit cu un cuțit un alt bărbat provocându-i o plagă în zona abdominală. Totul a pornit de la relația victimei cu sora inculpatului.

 

Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, în data de 10.06.2023, în jurul orei 18:55, în timp ce se aflau la un imobil din satul Orăştioara de Sus (judeţul Hunedoara), pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între persoana vătămată M.S.V și inculpatul N.S.C, legat de relaţia persoanei vătămate şi sora inculpatului, în cadrul căruia, iniţial, cei doi s-au prins cu mâinile de gât, apoi inculpatul N.S.C. a luat un cuţit cu lama de 10 centimetri cu care a înjunghiat pe persoana vătămată M.S.V. în zona abdominală, pricinuindu-i leziuni grave, constând în plagă înjunghiată abdominală cu evisceraţie intestinală, ce au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate şi necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Adresa 5388-VIII-3-2023-1

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Rotativa guvernamentală a început: Nicolae Ciucă a demisionat

La finalul dimineții, Nicolae Ciucă a demisionat. Astfel rotativa guvernamentală a început. Conform protocolului semnat la începutul colaborării, urmează guvernul condus de Marcel Ciolacu, care după demisia predecesorului său a declarat următoarele: „Vă rog frumos, lăsați-ne, la nivel politic, să ne facem treaba, să negociem. Avem un protocol. Când va exista altă decizie, am să vin să anunţ. Din acest moment am intrat într-o altă logică instituţională. Președintele ne cheamă […]

todayiunie 12, 2023 19

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%