Actualitate

Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

todaynoiembrie 3, 2022 11

Background
share close

La Pui, un bărbat de 35 de ani a fost reținut preventiv sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.

Marți seara, acesta a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Hațeg, escaladând gardul casei mamei sale și adresându-i acesteia amenințări. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare, ieri în urma probatoriului administrat, s-au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Fosta cale ferată Păuliș Lunca – Brad poate fi pusă în circuitul turistic

În urma memoriului trimis de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, către viceprim-ministrul Sorin Mihai Grindeanu - ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Instituția Prefectului a primit răspunsul ministerului privind posibilitatea deblocării situației referitoare la proiectul prin care se va pune în valoare fosta cale ferată Păuliș Lunca-Brad și introducerii acesteia în circuitul turistic. Astfel, potrivit precizărilor din documentul trimis de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, trecerea terenurilor aferente liniei feroviare Păuliș Lunca […]

todaynoiembrie 3, 2022 21

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%