Actualitate

bărbatul din Orăștie dispărut la finele lunii octombrie a fost găsit mort pe raza localității Beriu

todaynoiembrie 10, 2022 1892

Background
share close

În această dimineață, un localnic din Beriu a sesizat Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că, pe pășunea din apropierea satului Beriu, un localnic a găsit cadavrul unui bărbat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că respectivul cadavru aparține bărbatului de 47 de ani, din municipiul Orăștie, a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost reclamată în data de 31 octombrie 2022 .

La examinarea sumară, persoana decedată nu prezenta urme vizibile de agresiune fizică.

Cadavrul a fost preluat de reprezentanții Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se rupe PSD Simeria? 4 consilieri locali excluși din partid

Vineri, Biroul Politic Executiv al Organizației Partidului Social Democrat a votat excluderea a 4 membrii de partid care sunt și consilieri locali ai Consiliului Local al Orașului Simeria. Pe ordinea de zi a acestei ședințe a mai fost propusă și desființarea filialei Simeria a Organizației Partidului Social Democrat, decizie asupra căreia s-a revenit și nu a fost pusă în aplicare. Înainte de a se fi recurs la acest gest, primarul […]

todaynoiembrie 10, 2022 627 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%