Actualitate

Bătaie între doi politicieni de la PSD încheiată la Poliție

todaynoiembrie 13, 2022 186

Background
share close

Doi politicieni PSD s-au luat la bătaie într-un club din Focșani. Șeful cancelariei Prefectului l-a lovit pe fostul deputat Dragoș Bârlădeanu.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru, plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș, la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin a sărit pe mine cu pumnii, dându-mă jos din picioare”, a scris Bîrlădeanu pe Facebook. 

Cătălin Răducanu recunoaște că nu s-a putut abține și că deja a trimis demisia sa prefectului Vrancei, Nicușor Halici, care este recent ales președinte al PSD Vrancea, alegeri care au avut loc ieri.

Prefectul spune că a primit demisia acestuia și regretă „derapajul”. „Asemenea derapaje nu-și au locul, știu că au fost buni prieteni mult timp, am primit demisia domnului Răducanu în această dimineață”, a declarat Nicușor Halici.

Adriana Chira

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

La mulți ani, Lucian Heiuș!

Radio Color urează Președintelui ANAF, Lucian Heiuș: La mulți ani! Din 5 mai 2022, acesta e Președintele Agenției Naționale  de Administrare Fiscală, în perioada anterioară a fost Secretar  de stat  în Ministerul Finanțelor, iar din 2016 până în 2020, deputat în Parlamentul României. Adriana Chira  

todaynoiembrie 13, 2022 89

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%