Diverse

Bibi concertează la Deva pe 25 noiembrie! Sunteți pregătiți?

todaynoiembrie 8, 2023 35 1

Background
share close

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural Drăgan Muntean” Deva vă invită în data de 25 noiembrie 2023, de la ora 20:00, la un concert extraordinar alături de binecunoscuta interpretă BIBI.

Bibi vine cu noi surprize pentru toți fanii ei, mari și mici, alături de MusicLover. Ea este una dintre cele mai iubite artiste din generația tânără.

Vedeta și-a făcut un obicei din a scoate piesă după piesă, așa că are un super repertoriu așteptat cu nerăbdare peste tot unde ajunge la concerte. Din repertoriul personal amintim piesele: „Dale”, o piesă cu cel mai tare vibe, hitul „Amar” – în care cântă despre iubire și inimă frântă, Dima Trofim feat. Bibi – „Ne-am întâmplat” și multe altele, piese care vor putea fi ascultate în cadrul concertului.

Ascultați aici cele mai noi piese Bibi:

https://youtu.be/D0jHjEpqZ54?și=Vx4L8BudZ50LCasG

https://www.youtube.com/watch?v=cJZsgrQr6RA

https://www.youtube.com/watch?v=XHduYQYfIm4

Biletele la concert se pot achiziționa accesând: https://m.iabilet.ro/bilete-deva-concert-bibi-90848

 

 

 

Sursă: Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Comunitate

Alarmă falsă, la Romos. Nu este pericol de pestă porcină

Alarmă falsă, la Romos. Din fericire, a fost infirmată prezența pestei porcine în comuna vecină. Autoritățile și-au făcut treaba și au identificat făptașii care au aruncat 2 porci morți într-o pădure din zonă de către un localnic. Direcția Sanitar Veterinară Hunedoara a fost sesizată duminică de către  primăria comunei Romos. Primarul comunei Romos, Mihaiela Csatlos a postat un mesaj pentru a liniști comunitatea pe care o conduce: „Persoanele care s-au […]

todaynoiembrie 7, 2023 234

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%