Actualitate

„Biblioteca Stradală”-Proiect pentru care se caută un agent economic dispus să concretizeze proiectul

todaydecembrie 14, 2022 130 1

Background
share close

Zilele trecute, a fost premiat câștigătorul concursului „Biblioteci Stradale –un nou concept”. Organizatorii caută acum un agent economic dispus să transpună în plan fizic și real, proiectul realizat de elevi ai Liceului de Arte „Sigismund Toduță”  din Deva.

20 de elevi ai acestei instituții de învățământ au creionat și realizat proiecte din materiale reciclabile pentru inițiativa culturală organizată de  Centrul Județean de Excelență Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Illinois Romanian-American Community și Prefectura Județului Hunedoara.

În urma stabilirii clasamentului, 3 echipe au obținut premii și 2 echipe au avut mențiuni, fiecare proiect realizat de elevi primind și un premiu special. Festivitatea de Premiere a concursului „Biblioteci Stradale – Un Nou Concept”  a însumat premii  în valoare de 1200 lei. Scopul acestei acțiuni este de a readuce cartea în interesul copiilor, cu precădere în zonele rurale și izolate ale județului Hunedoara.

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Misiune îndeplinită a ajutoarelor Moșului pentru sute de copii și seniori hunedoreni

„Misiunea specială” a ajutoarelor Moşului de a aduce zâmbetul pe feţele a sute de copii şi seniori necăjiţi a fost îndeplinită. Poliţiştii hunedoreni – alături de colegii din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Hunedoara, pompieri şi jandarmi - au răspuns iniţiativei Crucii Roşii – Subfiliala Deva de a face o bucurie copiilor şi seniorilor instituţionalizaţi, în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului.   De cadourile oferite de “ajutoarele Moşului” au beneficiat aproape 400 […]

todaydecembrie 14, 2022 46

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%