Diverse

Boxul orăștian revine în topul național

todayiunie 4, 2023 132 1 4

Background
share close

În acest sfârșit de săptămână, cinci sportivi ai secției de box a CSM Dacia din Orăștie au obținut medalii într-un concurs național desfășurat în județul Mureș, la Ibănești.

Petruț Darius, Petroi Andrei, Suciu Valentin, Bacrău Mădălin și Rusu Raul sunt cei 5 magnifici orăștieni care sub îndrumarea antrenorului, Daniel Sorin Clonța, au făcut senzație la Cupa Ibănești. Ei au câștigat 3 locuri I și două locuri II , în cadrul concursului organizat în 3 iunie.

Antrenorul tihnerilor de la CSM Dacia, Daniel Sorin Clonța spune că astfel „încet-încet, cu muncă și răbdare revenim în elita boxului din România.

Galerie foto:

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Asta înseamnă să faci tot ce îți stă în putință pentru a salva o viață!

Uneori a salva o viață înseamnă o fracțiune de secundă esențială pentru a fura din gheara morții un suflet, alteori înseamnă să lupți până la capăt cu credința că vei afla biruința. Orice suflet merită lupta aceasta de unul la unul, și acest sentiment stă căpătâi în fișa postului a fiecărui pompier. Azi, biruința a fost a pompierilor Punctului de Lucru Bretea Română care au reusit să salveze o cățelușă... […]

todayiunie 4, 2023 347

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%