Actualitate

Bozeș și Băcâia vor beneficia de gaz metan

todayiulie 19, 2023 72

Background
share close

Locuitorii din Bozeș și Băcâia vor beneficia de gaz metan.  Anunțul vine din partea consilierului local PNL Geoagiu, Ovidiu Vlad, după ce a fost semnat proiectul care cuprinde “extinderea rețelei de distribuție și racorduri gaze naturale în localitățile Bozeș și Băcâia – Orașul Geoagiu”.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”, cu suma totală alocată de 4.460.643,41 lei.
Este un proiect extrem de important pe care l-am susținut și le mulțumesc domnului ministru Adrian Veștea și domnului primar din Geoagiu că sunt alături de oamenii din Bozeș. Finanțarea acestor proiecte de infrastructură – fie că ne referim la drumuri, apă și canalizare, ori rețele de gaze naturale – conduce la dezvoltarea durabilă și echilibrată a comunităților”, a precizat Ovidiu Vlad.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

România trimite astăzi un nou modul de intervenție pentru stingerea incendiilor din Republica Elenă

COMUNICAT DE PRESĂ     România trimite astăzi un nou modul de intervenție pentru stingerea incendiilor din Republica Elenă Premierul Marcel Ciolacu a convocat aseară, în sistem hibrid, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), pentru a aproba suplimentarea modulului de intervenție specializat din România, care să ajute la stingerea incendiilor de pădure din Republica Elenă. Astfel, în cursul zilei de astăzi, vor pleca spre Grecia încă 40 de specialiști […]

todayiulie 19, 2023 28

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%