Actualitate

Brad: Grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane

todayoctombrie 23, 2023 614

Background
share close

Pompierii Secției Brad au intervenit de urgență, în această dimineață, la un accident rutier care a avut loc pe DN 76, la ieșirea din municipiul Brad spre Baia de Criș.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, o ambulanță cu un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

La sosirea la locul accidentului, în care au fost implicate 2 autovehicule, echipajele de intervenție au constatat că au rezultat 2 victime, una rănită ușor iar cealaltă aflată în stare de inconștiență. Pentru cea de-a doua, un bărbat de 56 de ani, au fost aplicate manevre de resuscitare, dar, din păcate, acestea nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decesul.

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un Muzeu de Etnografie și Folclor își va deschide curând porțile la Orăștie

În curând vom avea la Orăștie un nou muzeu. Prof. Lorena Pascu va deschide publicului larg, un Muzeu de Etnografie și Folclor "Buna mea m-o învățat ". Folclorul și tradiția reunite vor putea oferi celor care trec pragul acestui muzeu, experiențe și activități unice ce promit o călătorie în lumea satului românesc. Muzeul oferă în expoziție piese achiziționare, primite sau moștenite de Lorena Pascu de-a lungul anilor. Aceasta prin activitățile […]

todayoctombrie 22, 2023 984 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%