Actualitate

Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți

todayseptembrie 16, 2022 11 2

Background
share close

În colaborare cu Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara și Universitatea Petroșani, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Hunedoara organizează o bursă a locurilor de muncă special pentru absolvenți.

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. De asemenea, la acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.
Acţiunea se va desfăşura în data de 14 octombrie, în municipiul Petroșani, la sediul Universității din Petroșani – holul de la intrarea în Aula Universității, între orele 900 –1300.

”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt.
Angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile”, au subliniat reprezentanții AJOFM Hunedoara.

Absolvenții înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă pot beneficia de prime de inserție, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Primăriile, impulsionate să implementeze investițiile finanțate prin PNI ”Anghel Saligny”

Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a solicitat unităților administrativ-teritoriale comunicarea operativă a stadiului elaborării și aprobării documentațiilor tehnico-economice necesare pentru începerea execuției lucrărilor finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Solicitarea vine în contextul în care anterior încheierii contractelor de finanțare, beneficiarii sunt obligaţi să încarce în platforma digitală a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației un set destul de stufos de documente, iar reprezentantul Guvernului în teritoriu […]

todayseptembrie 16, 2022 16 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%