Actualitate

Bursă de 86.000 lei pentru un elev orăștian

todaymai 21, 2023 1381 1

Background
share close

Rezultatele școlare aduc mereu satisfacții, atât pentru elevi, cât și pentru profesori și părinți. Liceul „Aurel Vlaicu” a fost mereu un spațiu al performanței și faptul că 16 elevi au obținut premii și mențiuni la olimpiade și concursuri naționale demostrează cât de pasionați sunt acești tineri.

colorful Easter egg on green grass

Mai mult, unul din elevii liceului „Aurel Vlaicu” a obținut o bursă de 86.000 lei care va fi  plătită în tranșe, timp de un an, pe întregul parcurs al anului 2023. Bursa a fost obținută de elev ca recompensă pentru câștigarea unor premii  foarte importante la nivel național și internațional.

Adriana Chira

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Best of Vlaicu- concursul talentelor orăștiene

𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓸𝓯 𝓥𝓵𝓪𝓲𝓬𝓾 este un concurs cu tradiție, care a avut în competiție și pe Tiberiu Albu, elev al liceului Aurel Vlaicu și care, ulterior, a câștigat 𝐕𝐨𝐜𝐞𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢, în anul 2014. În anul 2023, s-a  reînnodat tradiția a concursului  și, cu o participare numeroasă  din partea publicului și din partea celor înscriși în competiție, au fost premiați numeroși elevi. Categoriile 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓸𝓯 𝓥𝓵𝓪𝓲𝓬𝓾 au acoperit întreaga gamă de pasiuni […]

todaymai 20, 2023 156 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%