Actualitate

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ – BURSA MĂRȚIȘORULUI

todayfebruarie 27, 2023 38

Background
share close

 

Comunicat de presă

 

01 – 03 martie 2023

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara organizează în intervalul 01 – 03 martie 2023, o serie de evenimente care au ca scop creșterea ocupării în județul Hunedoara prin facilitarea accesului șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de munca la locurile de muncă disponibile.

Bursele locurilor de muncă se vor desfășura în intervalul orar 900 -1200, astfel:

  • Miercuri, 1 martie 2023 – municipiul Hunedoara –Sala Mica a Casei de Cultură Hunedoara
  • Joi, 2 martie 2023 – municipiul Petroșani – Biblioteca Universității din Petroșani
  • Vineri, 3 martie 2023 – municipiul Deva – Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva

Grupate generic sub numele de BURSA MĂRȚIȘORULUI, evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Primăria Municipiului Hunedoara, Universitatea din Petroșani și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

Evenimentele sunt dedicate în special femeilor din județul Hunedoara,fară a exclude însă participarea tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, care doresc sa se reintegreze pe piața muncii.

Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 28 februarie 2023, la AJOFM Hunedoara, Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151, e-mail: [email protected], sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.

 

 

 

Sursă: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Câteva familii din Aninoasa au fost relocate. Prefectul prezent în localitate pentru a veghea situația

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a luat parte la finalizarea și operaționalizarea amplasamentului destinat relocării primelor familii care locuiesc în cartierul Colonie din orașul Aninoasa. Vă reamintim ca sunt 11 imobile cu risc seismic mare, care adăpostesc 520 de persoane , dintre care 118 copii. Cele 11 construcții modulare montate au fost racordate la utilități, fiind dotate cu necesarul de cazarmament. Primele relocări au început de astăzi.  Acțiunea […]

todayfebruarie 27, 2023 57

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%