Actualitate

Cabinete medicale modernizate prin PNRR

todayaugust 4, 2022 29 1

Background
share close

 

Nu mai puțin de 40 de cabinete ale medici de familie din județul Hunedoara au fost preselectate pentru finanțare prin PNRR!

Medicii de familie din localitățile: Balşa, Geoagiu, Aninoasa, Dobra, Boşorod, Vaţa de Jos, Vălişoara, Baru, Ghelari, Pui, Certeju de Sus, Baia de Criş, Romos, Râu de Mori, Densuş, Rapoltu Mare, Teliucu Inferior, Buceş, Romos, Veţel, Gurasada, Orăştioara de Sus, Bucureşci, Sălaşu de Sus, Uricani, Crişcior, Peştişu Mic, Sarmizegetusa, General Berthelot, Băiţa vor beneficia de fonduri prin PNRR.
Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara, spune că obiectivul investiției îl constituie reabilitarea, modernizarea și dotarea cabinetelor de asistență medicală primară cu facilități de screening, diagnostic precoce și monitorizare a pacienților cronici.
Dotarea va cuprinde aparatură de laborator de tip ”point of care”, echipamente medicale de tipul: electrocardiograf, ecograf, mobilier medical și instrumentar medical; vor fi alocate, de asemenea, fonduri pentru renovarea clădirii cu scopul conformării la normele igienico-sanitare și al creșterii eficienței energetice.
Rata de finanțare este integrală și nu este necesară contribuție proprie din partea aplicantului.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Scrisori informative pentru locuitorii Munților Apuseni

  Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, i-a informat pe locuitorii Munților Apuseni despre reducerea cu 50% a facturii la energie electrică, la care au dreptul, precum și demersurile pe care trebuie să le facă pentru a beneficia de această facilitate. În total, spune prefectul de Hunedoara, au fost distribuite peste 10.000 de scrisori informative pentru locuitorii din Apuseni. Peste 10.000 de cetățeni din zona Munților Apuseni au fost informați […]

todayaugust 4, 2022 30

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%