Actualitate

Călin Petru Marian: „am convingerea că vor fi identificate soluțiile optime”

todaymartie 29, 2023 19

Background
share close
Astăzi, Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a discutat cu reprezentanții Sindicatului din Învățământul Preuniversitar  care s-au adunat azi la ISJ Hunedoara, în forma de protest. Reprezentantul guvernului în teritoriu i-a asigurat pe protestatari că va transmite solicitările acestora către Guvernul de la București.
Am dat curs solicitării reprezentanților Sindicatului din Învățământul Preuniversitar din județul Hunedoara și am stabilit că ședința Comisiei de Dialog Social a județului Hunedoara va fi convocată săptămâna viitoare. Prin intermediul acestei întâlniri, vom putea discuta aplicat asupra cerințelor pe care domniile lor le adresează Guvernului României. La această ședință vor fi invitați și parlamentarii hunedoreni. Am convingerea că vor fi identificate soluțiile optime pentru a răspunde apelului dascălilor hunedoreni și a personalului auxiliar din învățământ.” – a declarat prefectul județului Hunedoara.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Alin Constantin Andrioni a fost dat în urmărire de Poliția Română

  Condamnat la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Râul Alb, Alin Constantin Andrioni a fost dat în urmărire de Poliția Română. Sentința a fost pronunțată de Curtea de Apel Alba Iulia https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-urmarite/andrioni-alin-constantin Ultima sa postare pe Facebook, de acum 3 zile, indica faptul că bărbatul se afla în Austria. „Polițiștii hunedoreni l-au căutat pe Andrioni la domiciliu și în alte locuri în care s-ar fi putut afla, […]

todaymartie 29, 2023 1547 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%