Actualitate

Calin Petru Marian: Siguranța oamenilor este pe primul loc și cred cu tărie că acest demers va descuraja escaladarea fenomenelor de infracționalitate

todayianuarie 27, 2023 28

Background
share close

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat o întâlnire cu șefii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Hunedoara. Tema întâlnirii a fost intensificarea acțiunilor de patrulare în Valea Jiului, ca răspuns solicitării primarului Municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. Acesta din urmă a solicitat sprijinul Prefecturii pentru a se lua măsuri de restabilire a climatului de liniște și siguranță în localitate.

Echipele mixte formate din personalul specializat din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara și al Poliției Locale din municipiul Petroșani, vor desfășura operațiunile de patrulare în vederea creșterii gradului de siguranță pentru cetățeni.

Până la această dată, frecvența cu care s-au desfășurat aceste activități a fost de 4 operațiuni derulate în cursul unei săptămâni, iar începând cu acest final de săptămână, frecvența va crește la 14 operațiuni săptămânale. Totodată, în întreaga zonă a Văii Jiului, va fi dispus și un echipaj special de intervenție, adecvat cazurilor de forță majoră.

„În urma solicitării primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, de a lua măsuri pentru a restabili climatul de liniște și siguranță în localitate, împreună cu șefii structurilor M.A.I. din județul Hunedoara, am luat decizia de a crește numărul de patrule care vor fi prezente pe străzile municipiului Petroșani. Dacă până acum erau 4 patrule săptămânale, de acum înainte vor fi 14 patrule în cursul unei săptămâni! Siguranța oamenilor este pe primul loc și cred cu tărie că acest demers va descuraja escaladarea fenomenelor de infracționalitate. Prezența intensă a acestor echipe va putea corecta orice derapaj semnalat.” – a declarat prefectul județului Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Identificați și reținuți tinerii care au jefuit sub amenințarea unui  cuțit, o sală de jocuri din Deva

Au fost identificați și reținuți tinerii care au jefuit sub amenințarea unui  cuțit, o sală de jocuri din Deva. Tâlhăria a avut loc, în noaptea de 23 ianuarie , iar cercetările i-au condus pe polițiștii deveni la Șelimbăr și Cristian, în județul Sibiu, unde au arestat pentru 24 de ore, doi tineri cu vârsta de 29 și respectiv 33 de ani. În noaptea asaltului, tânărul de 29 de ani a […]

todayianuarie 27, 2023 78

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%